Wat vind ik belangrijk

Wat vind ik belangrijk

Liefde geven aan mijn gastkinderen , een stabiele en vertrouwde omgeving bieden , maar ook een hygiënische & veilige omgeving vind ik zeer belangrijk.

Ook geef ik de kinderen normen en waarden mee, discipline en huisregels, zoals niet pesten, samen spelen en met z’n allen netjes eten & drinken aan tafel. Uiteraard komt het opruimen van het speelgoed ook orde van de dag.

Mocht een kind bijvoorbeeld pesten dan praten wij daarover, waarom pest het kindje en wat zijn de gevolgen. Ook respect naar elkaar toe is staat bij mij hoog in de vaandel, dit wil ik de kinderen ook bij brengen. Respecteer elkaar maar dring elkaar niets op. Flexibiliteit bied ik ook aan de ouders, er wordt nog wel eens gevraagd een dag te wisselen of een kind wat later op te halen dan wat volgens contract is afgesproken. Als het binnen de mogelijkheden ligt is dit geen probleem. Dit wordt zeer op prijs gesteld door de vraagouders.