Gastenboek

Gastenboek

Uw ervaring met Gastouder Mellisa is erg belangrijk voor ons! Wij stellen het erg op prijs als u de moeite wilt nemen uw reactie en/of uw ervaring(en) met ons hier te plaatsen.

Kelly

Toen wij gingen kennismaken zijn we hartelijk ontvangen! Melissa denkt mee en komt flexibel, eerlijk en vriendelijk op ons over met een hart voor kinderen! Uiteindelijk konden we de opvang zelf oplossen, maar als het weer nodig is kiezen we graag voor Mellisa!

Kelly

Een vrouw vol passie en liefde

Ik Gastouder Mellisa leren kennen jaren geleden als collega Gastouder. Wat ik toen al zag was een vrouw die zich vol passie en liefde haar bedrijf opstarten en er vol voor ging en nu nog gaat. Niets is onmogelijk bij haar alles kan qua kinderopvang. En dat is een must als Gastouder je ziet ook dat haar partner er volledig in mee is gegroeid haar 2 kids weten niet beter dan dat zij de aandacht moeten delen met de gastkinderen zodat alles in het huis een big family is , want als Mellisa met de kinderopvang bezig is word er geen onderscheid gemaakt tusden haar eigen kinderen en gastkinderen. Ik ben zelf ruim 27 jaar Gastouder in Amersfoort en wij hebben elkaar leren kennen als Gastouder maar nu jaren later is zij niet alleen een gewaardeerde collega maar ook een top vriendin. Heerlijk kunnen wij samen brainstormen over het aanbod aan cursussen die wij willen gaan volgen of hebven gevolgd ook ideeën over het pedagogisch beleid van ons is een geliefd onderwerp. En natuurlijk onze knutselideeen wisselen wij ook uit. Kortom een gewaardeerd collega in de kinderopvang niet alleen voor mij maar ook in de kinderopvang wereld. Ga zo door toppertje . Groetjes uit Amersfoort

Monique Marx

Veel leuke dingen te doen

mellisa heeft 1 jaar op mijn dochter opgepast.
Het was heel prettig mellisa is flexibel en duidelijk vriendelijk en betrouwbaar.

Ze doet zoveel leuke dingen met de kids.
Ik heb me nog nooit zorgen hoeven te maken.
Ze is echt een aanrader voor iedereen.

Joost Van Gaalen

Kleine mannetjes worden groot

Kleine mannetjes worden groot. Mellisa was altijd lekker in de weer met de jongens. Ze ging altijd met plezier naar haar toen.

Silvana

Leuke dag

Mijn jongste dochter is afgelopen week voor het eerst bij Mellisa geweest. Ze heeft een hele leuke dag gehad en was enthousiast toen ik haar ophaalde. Mellisa is lief voor haar en hield me op de hoogte hoe het ging de eerste keer, dat was prettig. Ze is flexibel en wil graag meedenken om de opvang passend te krijgen binnen mijn onregelmatige rooster.

Loes

Een geliefd persoon

Onze kleine meid is vandaag voor het eerst bij Mellisa geweest. We lieten haar met een gerust hart achter. Ze is erg lief en rustig. De kindjes mogen blij zijn met zo’n leuke Gastouder.

Katja

Comments

 • Onze kleine meid is vandaag voor het eerst bij Mellisa geweest. We lieten haar met een gerust hart achter. Ze is erg lief en rustig. De kindjes mogen blij zijn met zo’n leuke Gastouder.

 • Mijn jongste dochter is afgelopen week voor het eerst bij Mellisa geweest. Ze heeft een hele leuke dag gehad en was enthousiast toen ik haar ophaalde. Mellisa is lief voor haar en hield me op de hoogte hoe het ging de eerste keer, dat was prettig. Ze is flexibel en wil graag meedenken om de opvang passend te krijgen binnen mijn onregelmatige rooster.

 • mellisa heeft 1jaar op mijn dochter opgepast.
  Het was heel prettig mellisa is flexibel en duidelijk vriendelijk en betrouwbaar.

  Ze doet zoveel leuke dingen met de kids.
  Ik heb me nog nooit zorgen hoeven te maken.
  Ze is echt een aanrader voor iedereen.

 • Ik Gastouder Mellisa leren kennen jaren geleden als collega Gastouder. Wat ik toen al zag was een vrouw die zich vol passie en liefde haar bedrijf opstarten en er vol voor ging en nu nog gaat. Niets is onmogelijk bij haar alles kan qua kinderopvang. En dat is een must als Gastouder je ziet ook dat haar partner er volledig in mee is gegroeid haar 2 kids weten niet beter dan dat zij de aandacht moeten delen met de gastkinderen zodat alles in het huis een big family is , want als Mellisa met de kinderopvang bezig is word er geen onderscheid gemaakt tusden haar eigen kinderen en gastkinderen. Ik ben zelf ruim 27 jaar Gastouder in Amersfoort en wij hebben elkaar leren kennen als Gastouder maar nu jaren later is zij niet alleen een gewaardeerde collega maar ook een top vriendin. Heerlijk kunnen wij samen brainstormen over het aanbod aan cursussen die wij willen gaan volgen of hebven gevolgd ook ideeën over het pedagogisch beleid van ons is een geliefd onderwerp. En natuurlijk onze knutselideeen wisselen wij ook uit. Kortom een gewaardeerd collega in de kinderopvang niet alleen voor mij maar ook in de kinderopvang wereld. Ga zo door toppertje . Groetjes uit Amersfoort

 • Toen wij gingen kennismaken zijn we hartelijk ontvangen! Melissa denkt mee en komt flexibel, eerlijk en vriendelijk op ons over met een hart voor kinderen! Uiteindelijk konden we de opvang zelf oplossen, maar als het weer nodig is kiezen we graag voor Mellisa!

Geef een reactie